Anvelope

INDUSTRIALE / CAMIOANE / AUTO / MOTO

Detalii

produse in poza... read more.

Anvelope INDUSTRIALE...

Anvelope agroindustriale concepute special pentru echipamente destinate aplicatiilor industriale si agricole. Compusii speciali care intra in compozitia acestei anvelope ii ofera o rezistenta mare la uzura, precum si performante ridicate privind consumul de carburant si stabilitatea directionala. Contactati reprezentantii nostrii pentru a alege solutia optima pentru anvelopele de care aveti nevoie, precum si pentru o livrare rapida.
   

Anvelope CAMIOANE...

Oferta noastra de anvelope pentru camioane cuprinde anvelope pentru orice sezon si de orice tip - anvelope de directie, tractiune si trailer.

 

Anvelope AUTO...

Anvelopele autoturismului sunt considerate adesea ca fiind piese mai puţin importante ale vehiculului dar stim cat de placut este sa conduci cu anvelopele corespunzatoare. Durata de utilizare a anvelopelor variaza si este imposibil de estimat iar starea in care se prezinta anvelopele este foarte importanta pentru siguranta dumneavoastra. Pe langa inspectiile periodice si ajustarile de presiune, este recomandat ca toate anvelopele sa fie verificate de un profesionist.  Alegerea anvelopei trebuie facuta in conformitate cu echipamentul de origine al automobilului (cel definit de constructor sau de un organism oficial).

 

Anvelope MOTO...

Anvelope moto strada pentru motocicleta ta de la cei mai importanti producatori din domeniu, Dunlop, Pirelli, Avon, Bridgeston, Metzeler.