Filtre

SF-FILTER / DONALDSON / UNIFLUX / LUBERFINER / FIAAM / IVECO OE

Detalii

produse in poza... read more.

SF-FILTER...

Secretul succesului SF sta în combinaţia ideală a gamei noastre unice de produse împletită cu experienţa specialiştilor noştri. 
Filosofia care stă la bazele firmei noastre este alcătuită din motivele care vă determină să lucraţi cu noi: calitatea, inovaţia, orientarea către client, preţul corect şi stocuri totale!
   

DONALDSON...

Produsele companiei Donaldson rezolva probleme complexe de filtrare, si au drept menire imbunatatirea vietii oamenilor, a performantelor echipamentelor si protectia mediului.

UNIFLUX...

Deţinem o structură extrem de dinamică şi flexibilă, proiectată pentru a răspunde în timpscurt noilor exigenţe pe care piaţa le semnalează, gama disponibilă acoperă peste 90% din parcul circulant european.

LUBERFINER...

Toate filtrele de ulei Luber - fine sunt alături de private label lider mondial și filtre originale producătorului echipamentului . Acest lucru asigură cele mai stricte cerințe de construcție filtru sunt îndeplinite pentru protecție maximă pe motoarele de solicitante din ziua de azi . Filtre Luber - fine nu numai satisface , dar depășește în mod normal cerințe de echipamente originale pentru o fixare , funcția și valoarea totală de înlocuire .

FIAAM...

Cu o moștenire mândra de branduri istorice Coopers și Fiaam , COOPERSFIAAM combină mai mult de un secol de experiență în soluții de filtrare .

IVECO OE...

Iveco Piese Originale sunt fructul unui proces constant de cercetare şi selecţie al celor mai buni parteneri industriali, calitatea lor fiind garantată de teste şi verificări ale fiabilităţii efectuate de-a lungul întregului proces de producţie.

Detalii...