Lubrifianti

ARAL / CASTROL / ELF / HEXOL / MOBIL / MOTUL / PETRONAS / SELENIA / TOTAL / URANIA

Detalii

produse in poza... read more.

ARAL...

Succesul produselor si serviciilor ARAL este asigurat de calitatea ARAL garantata de tara de fabricatie - GERMANIA, intr-un singur loc, sub control de calitate unic si de detinerea certificatului ISO 9001.
   

CASTROL...

Castrol este liderul mondial în producţia, distribuţia şi comercializarea de produse premium de lubrifiere, uleiuri, unsori şi de servicii pentru clienţii din domeniul autovehiculelor, industriei, marinei, aviaţiei, explorării şi producerii de petrol din întreaga lume.

 

ELF...

ELF este o marca legendara si foarte populara in intreaga lume. Valorile marcii EFL: pasiunea, expertiza tehnologica si calitatea premium a produselor reprezinta fundamentul culturii de grup a companiei.

 

Hexol...

Produsele Hexol Lube sunt fabricate in contextul satisfacerii nevoilor tot mai complexe ale tehnologiilor actuale.

 

MOBIL...

Mobil 1 a ridicat continuu ștacheta în materiede inovație și performanță devenind astfel lider mondial în domeniul uleiurilor de motor sintetice. 

 

MOTUL...

Aflat în avangarda tehnologiei, recunoscut pentru excelenţa produselor şi capacitatea sa de inovaţie, Grupul Motul se bazează pe priceperea echipelor sale pentru a-şi asigura o prezenţă globală. 

 

TOTAL...

TOTAL LUBRICANTS comercializeaza o gama completa de produse destinate tuturor domeniilor de activitate: auto, moto, agricultura, transport, lucrari publice, industrie, marina si aviatie.

 

PETRONAS...

In functie de necesitatile dumneavoastra va punem la dispozitie anvelope auto si industriale apartinand firmelor de renume in domeniu.

 

SELENIA...

Va punem la dispozitie acumulatori auto de toate tipurile  apartinand firmelor cu care suntem parteneri.

 

URANIA...

Urania este un lubrifiant avansat din punct de vedere tehnologic, dezvoltat sa lucreze la fel de dur ca si vehiculul dumneavoastra de tonaj mare.

OMV...

OMV produce mult mai mult decât doar diferite tipuri de combustibil și ulei . Alături de benzină și motorină, AdBlue , bitum, diferite tipuri de uleiuri si grasimi, gaze naturale și păcură, gama noastra de produse include, de asemenea o varietate de produse de specialitate pentru clienții noștri industriali .

LUKOIL...

LUKOIL Group şi OMV Refining & Marketing GmbH au semnat un contract prin care LLK-International (o subsidiară deţinută integral de LUKOIL) a achiziţionat un segment de afaceri din domeniul lubrifianţilor, inclusiv fabrica de amestec uleiuri a OMV din Austria, cu capacitatea de 35000 tone pe an, precum şi reţeaua de vânzare şi distribuţie din Europa Centrală şi de Vest. 

 

LUBRIFIN...

Uleiuri industriale Lubrifin , lubrifianti auto Lubrifin , uleiuri industriale pentru sisteme hidraulice , angrenaje industriale si lanturi, ulei Lubrifin pentru transfer si tratament termic , turbine , transformatoare, masini textile , prelucrari metale , mecanisme fine , lubrifianti Lubrifin pentru compresoare frigorifice .